Caterpillar Oil & Gas Asia Pacific 2019 A&I Workshop - Tianjin, China

Dress code : Smart Casual

| Date | Time | Duration | Main Activity | Presenters |
|--------|------------------|----------|---|----------------------------------|
| Tues | 8.00 to 8.30am | 30min | Shuttle bus from hotel to CTL | |
| 22-Oct | 8.30 to 8.35am | 5min | Safety Guidelines | Mandy Chang |
| | 8.35 to 9.00am | 25min | CTL Introduction | Gordon Wang/Patrick Zhang |
| | 9.00 to 9.05am | 5min | Welcome | Zhengmin Chen |
| | 9.05 to 9.30am | 25min | Market Update | Alan Zhang |
| | 9.30 to 10.00am | 30min | Tea Break | |
| | 10.00 to 11.00pm | 1hr | Export Compliance | Edna Zhang |
| | 11.00 to 12.00pm | 1hr | A&I Tools & DTO Process, CSQ enquiries, SRR | Brian Faulkner/Dennis Holler |
| | 12.00 to 1.00pm | 1hr | Lunch | |
| | 1.00 to 2.30pm | 1.5hr | Land & Offshore Drilling | Brian Faulkner |
| | 2.30 to 3.00pm | 30min | Emmision Regulation | ChenLei Ma |
| | 3.00 to 3.30pm | 30min | Tea Break | |
| | 3.30 to 5.00pm | 1.5hr | Cat Connect | Augustine Phey |
| | 5.00 to 5.30pm | 30min | DGB Success Story | Trakindo Dealer |
| | 5.30 to 6.00pm | 30min | Shuttle bus from CTL to Restaurant | |
| | 6.00pm | | Welcome Dinner in Crown Plaza Restaurant | |
| | | | | |
| | | | | |
| Wed | 8.00 to 8.30am | 30min | Shuttle bus from hotel to CTL | |
| 23-Oct | 8.30 to 10.00am | 1.5hr | Well Service, Transmission, DTOC, EIRS | Casey Otten |
| | 10.00 to 10.30am | 30min | Tea Break | |
| | 10.30 to 12.00pm | 1.5hr | Pumps, Fluid End, PEMS | Casey Otten |
| | 12.00 to 1.00pm | 1hr | Lunch | |
| | 1.00 to 3.00pm | 2hr | Gas Compression. Electric Motors, Fuel treatment | Michael Coppinger |
| | 3.00 to 3.30pm | 30min | Tea Break | |
| | 3.30 to 5.30pm | 2hr | Land & Offshore Production | Dennis Holler |
| | 5.30 to 6.00pm | 30min | Shuttle bus heading to Restaurant | |
| | 6:00pm | | Group Dinner in Baiyun Restaurant | |
| | | | | |
| | | | | |
| Thur | 8.00 to 8.30am | 30min | Shuttle bus from hotel to CTL | |
| 24-Oct | 8.30 to 10.00am | 1.5hr | CTL facility Tour | Mandy Chang/Oscar Xu/Harnvey Han |
| | 10.00 to 10.15am | 15min | Group Picture / Break | |
| | 10.15 to 11.00am | 45min | Q&A (4 segments) and Wrap Up | Alan Zhang |
| | 11.00 to 12.00pm | 1hr | Dealer Service Readiness and A&I Experience Sharing for Frac Power Modules | Alan Zhang |
| | 12.00pm | | Shuttle bus from CTL to hotel | |
| | | | | |